March 21, 2014

GIVEAWAY: WIN €150 PRIMARK SHOPPING MONEY



ph: private
clothes - shoes: Primark

NL: Diegene die mij volgen op Instagram hebben vast wel gezien dat ik de laatste tijd druk bezig ben geweest met de Primark die binnenkort wordt geopend in Nijmegen. Ik woon al jaren in Nijmegen en het is natuurlijk super leuk dat je een project voor je blog kan uitvoeren in jouw eigen stad. Vorige week bezocht ik Primark Zaandam om een aantal leuke outfits uit te zoeken voor dit project (25 maart online).
 
Vandaag alvast een voorproefje, maar ik heb vooral heel leuk nieuws voor jullie. In samenwerking met Primark mag ik namelijk drie giftcards ter waarde van €150 aan mijn volgers weggeven. Ja je leest het goed!! De Primark liefhebbers weten wat dit betekend, SHOPPEENN!! Inderdaad, want voor dit bedrag kun je heel veel leuke dingen shoppen. Win je het shoptegoed, dan kan je er voor kiezen om samen met mij (en misschien een vriend/vriendin) te gaan shoppen in Nijmegen tijdens de speciale persopening op maandag 31 maart om 09:00 uur.  De winkel gaat voor publiek om 11:00 uur open, dus jij mag al eerder naar binnen en hoeft dus niet in de rij te staan. Daarna kunnen we met ze'n alle een drankje drinken na afloop en dan ben ik vooral heel benieuwd naar jullie aankopen! Kan je niet naar de opening komen en heb je toch gewonnen? Geen probleem dan stuur ik de giftcard gewoon naar je op (iedereen heeft even veel kans!!). Wil je winnen, shoppen en naar de pers opening? Zorg dan dat je de volgende stappen doorloopt.
 
WIN WIN WIN:
 

1. Volg FashionistaChloe op Bloglovin (volg hier)
2. Volg FashionistaChloe op Instagram (volg hier of via @fashionistaChloe)
3. Deel deze post met je vrienden op Facebook.
3. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij wilt winnen en of naar de opening kan komen.
 
ENG: Today I show you my first outfit for the Primark project. Yesterday the weather was amazing and I decided to wear my pink blouse and printed jacket in combination with my gladiator sandals. Before you get confused about the title of this post, this giveaway is online open for my Dutch readers (sorry!). Don't be sad about it because you still can enter my amazing shoe giveaway here (you can win two pair of shoes) and there is more to come soon on my blog. I am really curious what you think of today's outfit (especially because I had bare legs). Please let me know what you think, I have to hurry now! Keep you posted!
 
Follow on Bloglovin

.

119 comments:

  1. aaaah CHLOE, ik wil zo graag dat jasje hebben wat jij hier draagt. Het is de perfecte Kenzo look a like! Helaas kan ik niet bij de opening zijn omdat ik nu nog in Parijs woon, waar we GEEN Primark hebben :( Ik zou dus super graag willen winnen, een retourtje NL willen boeken, en een hele nieuwe garderobe aanschaffen :) Ik doe mee!!

    ReplyDelete
  2. Ik ga ook naar de opening, dus zie je misschien nog wel ;)
    Zou het graag willen winnen, maar gun het ook graag iemand anders :) Duss good luck lady's!

    ReplyDelete
  3. Wat een supertoffe prijs! Het lijkt me erg leuk om te gaan shoppen, hopelijk weet ik iemand te strikken die meerijd want voor mij is het vanaf Groningen best een eind :) Anders laat ik sowieso mijn aankopen aan je zien :)

    Ik heb alles gedaan. Mijn instagram is vintage_and_beauty en mijn email is info@vintageandbeauty.com

    ReplyDelete
  4. Wauw wat een super win actie! Ik volgde je al op Bloglovin, ben je gaan volgen via Instagram en heb je post gedeeld op Facebook :)

    Ik ben een tijdje terug best wat kilo's kwijt geraakt en hierdoor zit een deel van mijn kleding niet zo mooi meer. Met deze giftcard van de Primark kan ik heel wat nieuwe kledingstukken aanschaffen!! Ik vind je jasje en je blousje die je draagt op de foto's echt geweldig! Ik hoop dat we die dan tegenkomen tijdens de persopening! ;)

    Mijn emailadres is lisaoldehanter@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. Super leuke give-away! Primark is de bom haha! Ben benieuwd naar je project.

    Ik zou graag willen winnen, omdat ik gek ben op de Primark (wie niet?!) en altijd wel met iets leuks thuiskom. Daarbij
    ben ik sinds kort elke week in de sportschool te vinden waarvoor ik nog sportkleding nodig heb en ik heb gehoord dat de Primark
    een leuke sportkleding-collectie in het assortiment heeft! Het lijkt me ook geweldig om mijn spring- and summerwardrobe een boost te geven.
    Tenslotte heb ik 31 maart net mijn tentamenweek achter de rug en ben ik er dus helemaal voor in om mezelf te verwennen door naar de opening in Nijmegen te komen!

    Email: kellykwakman@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Hele leuke actie! Ik zou graag willen winnen omdat ik een mega Primakr fan ben, ik ben al weken zenuwachtig voor de opening! Ik kan niet wachten! Ik moet op de dag van de opening werken, maar als ik win kan ik waarschijnlijk wel vrij krijgen want dit is een unieke kans. Daarnaast lijkt het me gewoon heel leuk om samen met jou naar die opening te gaan, want ik vind je stijl heel gaaf. xoxo

    ReplyDelete
  7. Hele leuke actie! Ik zou graag willen winnen omdat ik een mega Primark fan ben, ik ben al weken zenuwachtig voor de opening! Ik kan niet wachten! Elke keer als ik langs plein 44 loop zeg ik in mijn hoofd: Jeeeeeeeeej! Haha. Ik moet op de dag van de opening werken maar ik kan waarschijnlijk wel vrij krijgen, want dit is toch een unieke ervaring. Daarnaast lijkt het me heel leuk om samen met jou naar de opening te gaan want ik vind je stijl heel gaaf! xoxo

    ReplyDelete
  8. Hoi
    Lijk mijn hele maal geweldige
    om samen met jou te shoppen
    Ben bezig met afvallen dus nieuwe gaderobe komt goed van pas

    Groetjes mariska

    Mijn instragram is daddysgirl1987
    mijn fb https://m.facebook.com/mariska.vrede
    mijn email papiesgirl@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Ik wil graag winnen omdat ik niet kan wachten totdat ze die in Arnhem hier openen haha! Ik kan helaas niet naar die opening omdat ik dan moet werken :(

    ReplyDelete
  10. Super leuke winactie! Ik ga ook naar de persopening dus dan zie ik je vast! En het zou super zijn als ik ook nog kan shoppen met die giftcard. Ik volgde je al op Bloglovin en FB en heb net je post gedeeld. Nu hopen!
    Liefs, Jaimie

    ReplyDelete
  11. Wat een fantastisch jasje!!! Buiten de winactie om ;)

    ReplyDelete
  12. Ik woon in Njjmegen en ben super blij met de Primark! Ik ben niet zo goed ter been (komt goed) en ben dus slechts 1x in Rotterdam geweest en verder geen Primark bezoeken. Echt erg, maar ik kan gewoon niet lang met het OV. Nu is het 10min en daar ben ik onwijs blij mee :) Als ik energie heb wilde ik naar de opening en anders moet ik helaas wachten tot de drukte voorbij is :( en dat is jammer.. Naast mezelf heeft mijn vriend ook nieuwe kleding nodig dus het komt hier zeker goed terecht. Op IG, FB en Bloglovin volgde ik je al!

    ReplyDelete
  13. Wat een super winactie! Ik ben gek op de Primark
    En het lijkt mij erg leuk met jou te gaan shoppen omdat jij de kleding van Primark zo goed kan combineren. Ik ga zelf altijd voor de standaard blousejes en dan nog het liefste in het zwart of grijs. Dus zou wel echt jouw tips kunnen gebruiken!
    (Ik kan dus ook naar de opening komen, lijkt me heel erg leuk om dat een keer mee te maken)
    Ik volg je op alle kanalen! En heb dit gedeeld op Facebook.
    Liefs!

    ReplyDelete
  14. Wat ontzettend leuk Chloe. Ik volg je al een grote tijd op Instagram, Twitter en natuurlijk via je blog. Sta altijd weer van je outfits te kijken. Lijkt me ontzettend leuk om je eens te mogen ontmoeten en meer te weten te kunnen komen over je blog en alles erom heen! De dag van de opening ben ik al vrij, omdat ik er natuurlijk ontzettend graag heen wil. Ik heb al een aantal dingen op mijn lijstje staan die ik graag zou willen kopen en natuurlijk altijd leuk om met 2 andere meiden en jou te winkelen! Ik heb alles gedaan om te winnen :) en ik hoor heel graag van je!!

    Liefs, Martje
    martjeboselie@hotmail.nl

    ReplyDelete
  15. Wat ontzettend leuk Chloe. Ik volg je al een grote tijd op Instagram, Twitter en natuurlijk via je blog. Sta altijd weer van je outfits te kijken. Lijkt me ontzettend leuk om je eens te mogen ontmoeten en meer te weten te kunnen komen over je blog en alles erom heen! De dag van de opening ben ik al vrij, omdat ik er natuurlijk ontzettend graag heen wil. Ik heb al een aantal dingen op mijn lijstje staan die ik graag zou willen kopen en natuurlijk altijd leuk om met 2 andere meiden en jou te winkelen! Ik heb alles gedaan om te winnen :) en ik hoor heel graag van je!!

    Liefs, Martje
    martjeboselie@hotmail.nl

    ReplyDelete
  16. Leuke outfit!
    Xx
    www.vanilla-andvelvet.blogspot.nl

    ReplyDelete
  17. Wat ontzettend leuk Chloe. Ik volg je al een grote tijd op Instagram, Twitter en natuurlijk via je blog. Sta altijd weer van je outfits te kijken. Lijkt me ontzettend leuk om je eens te mogen ontmoeten en meer te weten te kunnen komen over je blog en alles erom heen! De dag van de opening ben ik al vrij, omdat ik er natuurlijk ontzettend graag heen wil. Ik heb al een aantal dingen op mijn lijstje staan die ik graag zou willen kopen en natuurlijk altijd leuk om met 2 andere meiden en jou te winkelen! Ik heb alles gedaan om te winnen :) en ik hoor heel graag van je!!

    Liefs, Martje
    martjeboselie@hotmail.nl

    ReplyDelete
  18. ahhh i love this outfit :)
    lijkt me super om met jou te shopppen :)
    xxxxx
    www.dominiquecandido.com

    ReplyDelete
  19. Marianne LeenaertsFriday, 21 March, 2014

    Ik heb mijn zus al 2 jaar niet meer gezien omdat ze studeert in Amerika. Volgende maand komt ze voor enkele dagen naar Nederland. Uiteraard moet ik dan veel tijd inhalen met haar, waaronder winkelen! We zijn allebei grote fan van de Primark en deze winactie wou een perfect geschenk zijn! Daarnaast lijkt het me enorm leuk om jou en talloze andere mensen te ontmoeten en bij de opening aanwezig te zijn.

    Heb al je paginas geliked, Groetjes

    ReplyDelete
  20. Hoi, het zou leuk zijn om de win actie te winnen en samen te gaan shoppen. Ik hou echt heel veel van primark en hey zou leuk zijn naar de grand opening te gaan om nieuwe mensen te leren kennen en de nieuwe primark te bekijken.
    Groetjes, julie van julieza.com

    ReplyDelete
  21. Great look!!!!

    http://stylespectra.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Wat een toffe actie! Lijkt me super leuk om samen met jou te winkelen bij Primark omdat ik wel toe ben aan een nieuwe zomergarderobe. Had mezelf namelijk een shopverbod gegeven van een paar maanden dus een dagje winkelen is zeer welkom! En bij de Primark slaag ik altijd (te) goed. Ook lijkt het me super om advies van jou te krijgen omdat ik aan het proberen ben een eigen blog op te zetten, maar dit blijkt lastiger dan ik dacht! Daarom lijkt de combinatie van shoppen met jou me heel erg leuk!
    Mijn e-mail is: maartje.2405@live.nl

    ReplyDelete
  23. ik wil graag winnen omdat ik nog nooit naar een Primark ben geweest en het me heerlijk lijkt om daar onbezorgd te kunnen shoppen. De opening moet ik helaas aan me voorbij laten gaan.

    ReplyDelete
  24. Wat een leuke winactie! Ik wil graag winnen omdat ik heb gezien dat Primark een leuke lente collectie heeft en mijn kledingkast wel een update kan gebruiken :) *duimen* *duimen* *duimen* *duimen* *duimen*

    ReplyDelete
  25. Ik zou het heel leuk vinden om te winnen, ik ga altijd 1 keer in de maand ongeveer naar de primark om inkopen te doen :D, de kleren die ze daar kopen vind ik altijd echt heel leuk vooral in de zomer en die komt er aan dus lijkt het me echt heeeeel leuk.

    groetjes lindsay

    ReplyDelete
  26. Super tof! Zou graag winnen! Nooit genoeg kleding toch? ;) Helaas kan ik die dag niet, want er moet ook gewerkt worden natuurlijk. En waarom ik zou willen winnen? I love Primark! En heb zin om leuke nieuwe zomerkleding te kopen! Can't wait!

    Liefs Silvana



    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. Wat een leuke actie! Ik zou graag willen winnen omdat 31 maart mijn verjaardag is. Dit lijkt me een super cadeau!!

    ReplyDelete
  29. Hey Chloë, ik zou het heel leuk vinden om samen met jou bij de opening van de Primark in Nijmegen aanwezig te zijn! Heerlijk shoppen!! Ik kom sowieso naar de opening. Als Nijmegenaar heb ik er lang op gewacht! Ik volg je op instagram en bloglovin en heb net ook je pagina gedeeld. Tot 31 maart! Groetjes, Chloé Janssen

    ReplyDelete
  30. Hey Chloë, ik zou het heel leuk vinden om samen met jou bij de opening van de Primark in Nijmegen aanwezig te zijn! Heerlijk shoppen!! Ik kom sowieso naar de opening. Als Nijmegenaar heb ik er lang op gewacht! Ik volg je op instagram en bloglovin en heb net ook je pagina gedeeld. Tot 31 maart! Groetjes, Chloé Janssen

    ReplyDelete
  31. Super gaaf! wat is beter dan op mijn vrije dag naar de grand opening van de primark te gaan! niets beters dan dat! Vooral met een giftcard ter waarde van 150 euro! Helemaal geweldig als ik win natuurlijk :)

    ReplyDelete
  32. Hoi Chloë,
    Wat ontzettend leuk dat je deze giftcards mag weggeven in samenwerking met Primark! Ik ben benieuwd naar je Primark outfits die we de 25e kunnen zien. Ik zou heel graag een giftcard winnen omdat ik (en mijn zusje die ik graag mee neem) al jarenlang Primark-fan zijn en ondertussen alle filialen in Nederland van binnen hebben gezien. Helaas is het elke keer een hele wereldreis om een Primark te bezoeken want wij wonen niet in het westen van het land. We zitten daarom met smart te wachten totdat de Primark in Nijmegen de 31e opent! Hoe leuk zou het zijn als we dan tegoed krijgen om in die Primark uit te geven?! Ik volg je op Bloglovin, Instagram en Facebook en heb je artikel gedeeld!
    Liefs Maike

    ReplyDelete
  33. Primark is geweldig!!! Ik zag de laatste keer zoveel leuke dingen, maar een student heeft nooit veel te besteden en ik zag natuurlijk weer veel te veel artikelen.. Ik heb helaas tentamens op die maandag dus ik kan niet met je mee naar de opening, maar ik zou het echt supertof vinden als ik dit zou winnen!

    ReplyDelete
  34. Hoi Chloë,
    Wat ontzettend leuk dat je de giftcards mag weggeven in samenwerking met Primark. Ik kijk uit naar je outfits die we de 25e kunnen zien op je blog! Ik zou heel graag een giftcard winnen om dan samen met mijn zusje deze te spenderen in de Primark in Nijmegen. Wij zijn namelijk die-hard Primark fans en hebben ondertussen alle filialen in Nederland van binnen gezien. Helaas is het elke keer een hele wereldreis om een Primark te bezoeken omdat we niet in het westen van Nederland wonen. Daarom zitten we met smart te wachten op de opening van de Primark in Nijmegen. Hoe leuk zou het dan zijn als we daar ook nog een tegoed voor winnen?! Ik volg je in ieder geval op Bloglovin, Instagram en Facebook en heb je pagina gedeeld.
    Liefs Maike

    ReplyDelete
  35. Eigenlijk kan ik niet een hele goede reden bedenken waarom ik moet winnen.. Maar het lijkt me gezellig om een keer met jou te babbelen :D

    ReplyDelete
  36. Superleuke winactie! Ik zou het echt heel leuk vinden om te winnen en om bij de opening aanwezig te zijn! Ze hebben nu zo'n leuke zomercollectie en er zijn superveel items die ik hoog op mijn wishlist heb staan :) Ik heb alle stappen iig gevolgd :)

    ReplyDelete
  37. Wat ontzettend leuk! Ik volg je al een poos op Facebook en instagram. Ik heb me net ook gevoegd aan je Bloglovin' fans dus ik ben helemaal into Chloe Sterk ;-). Waarom ik deze giftcard wil winnen? Ik ben sinds kort verhuist van Groningen naar den Haag. Ik ben hier een compleet nieuw leventje (en kennissen/vriendenkring!) aan het opbouwen en ik moet zeggen dat ik me weer helemaal 9 voel. Vinden ze me wel aardig? Hoe zie ik eruit? Nu niet denken dat ik een onzekere dame ben want dat is helemaal niet het geval. Maar nieuwe mensen leren kennen vergt best veel energie en in nieuwe outfit zou dit vriendjes maken wellicht een stukje makkelijk gaan. En laten we niet vergeten: the girl loves to shop. Dus ook daarom doe ik graag mee ;-). Ik kan nu nog niet met 100% zekerheid zeggen of ik mee kan naar de opening zelf ivm werk..

    ReplyDelete
  38. Graag!!! Een van de eerste keren dat ik mee doe aan een winactie via facebook of een blog... Maar voor €150 shopping te goed van Primark doe ik het wel ;) :D Woon ook al jaren in Nijmegen en super dat hier nu ook een Primark komt.. Ken het al uit Engeland toen ik daar een aantal maanden woonde.. En heb mijn zomer items al uitgezocht uit de lente en zomer campagnes.. Kom maar op :D xx

    ReplyDelete
  39. Graag!!! Een van de eerste keren dat ik mee doe aan een winactie via facebook of een blog... Maar voor €150 shopping te goed van Primark doe ik het wel ;) :D Woon ook al jaren in Nijmegen en super dat hier nu ook een Primark komt.. Ken het al uit Engeland toen ik daar een aantal maanden woonde.. En heb mijn zomer items al uitgezocht uit de lente en zomer campagnes.. Kom maar op :D xx

    ReplyDelete
  40. Lijkt me heel leuk! Mijn eerste werkdag begint op dinsdag dus toevallig kan ik gewoon naar de opening komen :) Een nieuwe outfit shoppen voor een nieuwe baan! Ik volgde je al op Instagram/Bloglovin.

    ReplyDelete
  41. Eerlijk?? Ik heb nog nooit een Primark van binnen gezien! Maar omdat ik zonder werk zit kan ik maar héél weinig geld aan kleding besteden daarom zou ik wel willen winnen. 'Shop till I drop', zeg maar!!!!

    ReplyDelete
  42. Waauw dat zou een leuke prijs zijn! Ik zit nu in de laatste maanden van mijn master (jeugdrecht). En hoewel dat een fantastisch leuke master is, vind ik het wel erg jammer dat ik niet kan werken in verband met veel colleges en deadlines. Niet werken = dus geen nieuwe kleding. Ik ben verslaafd aan kleding kopen, maar dat heb ik de afgelopen maanden dus niet kunnen doen, drama! ;) Een tegoedbon van Primark zou dan ook geweldig van pas komen! Ik kan waarschijnlijk niet naar de opening komen in verband met verplichte colleges, maar in Zoetermeer (vlakbij Leiden, waar ik woon) zit sinds kort ook een Primark!
    Veel succes met het kiezen van een winnares :)

    ReplyDelete
  43. gedeeld en al de rest doe ik ook! Ik wil heeeel graag winnen omdat ik echt verzot ben op Primark, ik kom er nooit met lege handen buiten, of nuja nooit zonder een grote zak vol spullen ;)

    ReplyDelete
  44. Hej Chloë, wat een super gave actie. Ik heb Bloglovin aangemaakt en je gelijk gevolgd. Ik volgde je al op instagram en kwam toen op je blog terecht. Ik wil heel graag mee doen met de Primark Giveaway. Ik ben nu 25 kilo kwijt, mezelf van maatje XL naar maatje S gewerkt. Ik zou dus dat tegoed erg goed kunnen gebruiken omdat ik alles nieuw moet kopen en ik slaag altijd bij de Primark :) Maar ik gun het iedereen natuurlijk. Maar als nog fingers crossed! Liefs Pascale

    ReplyDelete
  45. wauw hele leuke winactie! ik hoop echt heel erg dat ik win! i love Primark! maar helaas kan ik momenteel niet veel geld uitgeven dus is shoppen bij primark niet echt mogelijk. Hopelijk win in de cadeaubon zodat ik toch lekker kan shoppen. Ik kan ook aanwezig zijn bij de opening! dat lijkt me een leuke ervaring. en het lijkt me ook super leuk om jou te ontmoeten.

    ReplyDelete
  46. Fabulous outfit! I love this pink on you plus pastel blue nails - so pretty!

    xx,
    Kristi

    www.currentlycrushing.com

    ReplyDelete
  47. Wauwww wat een super geweldige winactie! Ik hoop echt dat ik win. Ik kan op het moment geen geld uitgeven aan kleding, en daarom zou het geweldig zijn als ik zou winnen. dan kan ik toch nog leuke nieuwe dingen 'kopen' I love Primark! en ik kan ook bij de opening zijn. lijkt me een hele leuke ervaring om een opening mee te maken, en dan ook nog in alle rust te kunnen winkelen. En het lijkt me ook super leuk om jou te ontmoeten.

    ReplyDelete
  48. Super leuke winactie! Ik doe zeker mee en heb alle dingen gedaan (: Ik kan er 31 maart helaas niet bij zijn want ik moet gewoon naar school ):

    ReplyDelete
  49. Hoi Chloë, Ik volgde je al op instagram en zag deze super leuke, gave actie. Ik heb nu Bloglovin aangemaakt en je gevolgd.
    Ik doe graag mee aan je Primark GIVEAWAY actie. Ik ben nu 25 kilo afgevallen, mezelf van maatje XL naar maatje S gewerkt. Mijn garderobe moet dus helemaal vernieuwd worden, niet dat ik dat erg vind maar het is wel prijzig. Ik gun het iedereen natuurlijk maar duimen ga ik wel.
    Fingerscrossed, Liefs Pascale

    ReplyDelete
  50. Mijn goden! Een 150 euri giftcard zou ik heeel graag willen winnen. Nijmegen is ook mijn hometown en hoewel in in Amsterdam woon, kom ik er graag voor terug. Al helemaal als dat betekent dat we de rij kunnen ontsnappen! Ik volg je op instagram onder de naam @vonkyhonky en heb voor de rest alle stappen uitgevoerd. Let's see where that gets me.

    ReplyDelete
  51. Omdat het me super gezellig lijkt! En nu het weer lekkerder weer wordt is wat nieuwe zomerkleding niet verkeerd! xoxo

    ReplyDelete
  52. Geweldige actie!!

    Primark Nijmegen wie had dat gedacht...
    En maar 1 hippe Nijmeegse meid kan zo'n winactie weggegeven...te leuk!
    Hoop hiermee wat o.a. wat items te scoren voor dochter en mij voor de vakantie naar Ibiza...
    Keep up the good work Chloë!!

    ReplyDelete
  53. Amazing gift!!!
    Items scoren voor de vakantie naar Ibiza,and many more stuff!!
    keep up the good work Chloë

    ReplyDelete
  54. Primark

    P arels, pailletjes, printsjes en plakkaten, alles is te vinden op kleding van de P van Primark.
    R itsen, Rijen van mensen, Roosprintjes, en veel kleding aan Rekken, het lijkt er net een pretpark.
    I nstagram foto's met #Primark, Inderdaad die zijn er veel, Immigranten van het hele land, ook zij komen een boodschap doen voor iemand.
    M assa's aan mensen, Meer en Meer, Maar wij krijgt er nou genoeg van? Niemand, alleen van de file's in de PRI1000, oftwel het Primark verkeer.
    A rmbandjes, Actie's, Akelig goedkope prijsjes en sokken om te Aaien, die mensen in India hebben genoeg om te naaien!
    R eeksen aan leuke spullen in het Regenachtige weer, iedereen valt te Redden in het Ritme van het Rumoerige Primark, daar komt 't op neer.
    K asten zijn weer vol bij thuiskomen, Kleren zijn er met goed voordeel, toch ga je na het bezoekje, de Primark missen, Kortom, ik wil winnen! Het scheelt me dan weer heel veel.

    Ik kan mee naar de opening en het lijkt me een super toffe ervaring, omdat ik later ook iets op het gebied van fashion wil doen en vooral internationaal ondernemend wil zijn. Ik denk dat we daar lekker over kunnen kletsen, over hoe jij zo ver bent gekomen!
    Veel succes met uitkiezen van de winnaars.

    XO,
    Querida Essed

    ReplyDelete
  55. Hoi Chloe, Ik zou dolgraag 1 van de 3 prijzen willen winnen om zo de nieuwe Primark in Nijmegen te zien. Lekker shoppen voor mij en mijn dochter Sofie. En graag ontvang ik de nodige tips van je!
    Groetjes Eliza Middelhoek Schoenvisie

    ReplyDelete
  56. Primark

    P arels, pailletjes, printsjes en plakkaten, alles is te vinden op kleding van de P van Primark.
    R itsen, Rijen van mensen, Roosprintjes, en veel kleding aan Rekken, het lijkt er net een pretpark.
    I nstagram foto's met #Primark, Inderdaad die zijn er veel, Immigranten van het hele land, ook zij komen een boodschap doen voor iemand.
    M assa's aan mensen, Meer en Meer, Maar wij krijgt er nou genoeg van? Niemand, alleen van de file's in de PRI1000, oftwel het Primark verkeer.
    A rmbandjes, Actie's, Akelig goedkope prijsjes en sokken om te Aaien, die mensen in India hebben genoeg om te naaien!
    R eeksen aan leuke spullen in het Regenachtige weer, iedereen valt te Redden in het Ritme van het Rumoerige Primark, daar komt 't op neer.
    K asten zijn weer vol bij thuiskomen, Kleren zijn er met goed voordeel, toch ga je na het bezoekje, de Primark missen, Kortom, ik wil winnen! Het scheelt me dan weer heel veel.

    Ik kan mee naar de opening en het lijkt me een super toffe ervaring, omdat ik later ook iets op het gebied van fashion wil doen en vooral internationaal ondernemend wil zijn. Ik denk dat we daar lekker over kunnen kletsen, over hoe jij zo ver bent gekomen!
    Veel succes met uitkiezen van de winnaars.
    XO,
    Querida Essed

    ReplyDelete
  57. Hi Chloe, Het lijkt met geweldig om 1 van de 3 prijzen te winnen en zo de Primark in Nijmegen te kunnen bewonderen. Lekker shoppen voor mij en mijn dochter. Tips van jou kan ik altijd gebruiken! Groetjes Eliza Middelhoek

    ReplyDelete
  58. Ik vind het altijd zó leuk om te zien hoe druk jij bezig bent met leuke dingen voor je blog, net zo als deze! Het lijkt mij super gezellig om samen te shoppen bij de Primark dus ik doe mee. You go girl!!

    ReplyDelete
  59. Wauw, wat een attent gebaar van Primark en wat een heerlijk gevoel moet dat ook voor jouw zijn zo 3 giftcards te mogen weg geven.
    Helaas heb ik de 31e al andere verplichtingen,maar ik loot heel graag mee, want de Primark is zeer betaalbaar en dus kun je heerlijk "los" gaan.
    anita71@planet.nl

    ReplyDelete
  60. Wat een super leuke actie ik hou van shoppen bij de primark!! ik volg je blog al een tijdje en ben hier terecht gekomen via beautylab.nl en kittehscupcakes.nl. ik zou heel graag bij de opening aanwezig willen zijn!

    ReplyDelete
  61. Wat een leuke actie ik hou van shoppen bij de Primark! Ik volg al een tijdje je blog ik ben hier terecht gekomen via beautylab.nl en kittehcupcakes.nl. Ik zou heel graag mee naar de opening willen! X

    ReplyDelete
  62. Wauw, super leuke actie! Ik ben gek op de Primark en kom er dan ook graag maar met een shop tegoed van €150 is shoppen natuurlijk nog net iets leuker! Ik ben keihard aan het studeren voor mijn tentamens en dit zou wel een heel leuk "cadeautje" zijn. 31 maart heb ik helaas tentamen week dus kan ik niet naar de opening komen en had jou daar ook graag ontmoet. Maar wil alsnog wel heel graag meeloten voor de prijs. Mijn e-mail adres is edithmeijer@live.nl

    ReplyDelete
  63. Meegedaan met al de stappen hihi!! Het zou geweldig zijn als ik won!! Vanaf dat Primark in Eindhoven geopend is, ben ik helemaal verslaafd geworden hihi!! En op dit moment heb ik wel nieuwe lente/zomer kleuren nodig! & die shoptegoed zou me helemaal goed uitkomen!! Ik ga heel hard duimen hihi <3.
    E-mailadres: yagmursu66@hotmail.com
    Facebook: Yagmur Su
    Bloglovin: Yagmur Su
    Instagram: @rbyee

    Groetjes xx

    ReplyDelete
  64. Wauw, dit zou te gek zijn. Ik ben afgelopen jaar 40 kilo afgevallen dus kan absoluut nieuwe zomer kleding gebruiken. Het afgelopen jaar is heel heftig geweest; heb al mijn overtollige kilo's verloren maar helaas ook mijn baan en heb heel intensief mijn moeder verzorgt die aan het dementeren is. Dat ging zo hard, voelt alsof ik haar ook verloren ben. Afgelopen week is ze verhuisd naar een zorghuis, nu is het tijd om weer voor mezelf en mijn gezin te zorgen. Een nieuwe outfit zou daar prima(rk) bij passen. .
    Wilma Boessenkool
    widajono@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Waarom ik wil winnen? Omdat ik een hele nieuwe collectie wil shoppen bij Primarkt! Summer is coming !

    ReplyDelete
  66. Super leuke actie van jou Chloe

    X

    ReplyDelete
  67. Ik ben een ontzettende fan van de primark! Ik kom hier dan ook maandelijks nieuwe items scoren om mijn outfit compleet te maken. Ik ben heel hard aan het sparen en heb dus een beetje low-shopping-money-budjet.. Terwijl ik voor alle festivals komende zomer, nog zomer/festival outfits nodig heb! Dit kun je natuurlijk het beste doen bij de PRIMARK! Deze giftcard zou echt een geschenk uit de hemel zijn!

    Ook lijkt het mij super leuk en gezellig om met jou de primark leeg te plunderen de 31e!

    Heel veel liefs, Sam Donders

    ReplyDelete
  68. Waarom ik wil winnen? Mijn kledingkast is gevuld met zwart, bordeaux rood en andere donkere kleuren. Nu het zonnetje begint door te breken kan mijn kledingkast wel wat kleur gebruiken. Helaas heb ik op maandag de 31e een tentamen en kan dus niet naar de opening komen :( Maar daarna ben ik weer helemaal klaar om te shoppen!

    ReplyDelete
  69. Superleuk! Ik heb alles gedaan, ik kan die dag helaas niet dus als ik win zou ik hem graag opgestuurd willen krijgen! Mooie outfit draag je ook!

    Liefs, Britt

    brittvanommeren@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Leuk!!! Ik doe graag mee! Zou geweldig zijn als ik win want ik kan bij de opening zijn! 31 maart heb ik toevallig geen college, kan bijna geen toeval zijn! haha
    xxx

    ReplyDelete
  71. Super leuke winactie!!:)
    Sorry ik heb geen facebook dat mag ik niet van mama
    ik ben amal en ben 14 jaar oud
    ik hoop dat ik deze winactie win want ik heb echt een oppepper in mijn leven nodig
    en dit zou helpen denk ik :) (ik zeg het niet om zielig te lijken als iemand dat denkt)
    Ik hoop dat ik win en mijn email is : amal_2@live.nl

    daaaaaag
    Xxx Amal

    ReplyDelete
  72. Super leuke winactie!!:)
    Sorry ik heb geen facebook dat mag ik niet van mama
    ik ben amal en ben 14 jaar oud
    ik hoop dat ik deze winactie win want ik heb echt een oppepper in mijn leven nodig
    en dit zou helpen denk ik :) (ik zeg het niet om zielig te lijken als iemand dat denkt)
    Ik hoop dat ik win en mijn email is : amal_2@live.nl

    daaaaaag
    Xxx Amal

    ReplyDelete
  73. Lijkt me echt super om naar deze opening te gaan maar helaas moet ik dan werken. Primark heeft zulke leuke dingen! Ben je een week niet geweest, liggen er weer super items klaar! Echt helemaal top als ik weer even de Primark in mag duiken op zoek naar de leukste en laatste fashion items

    ReplyDelete
  74. Ik zou echt heel graag willen winnen om de giftcard aan mn lieve vriendinnetje te geven die het de laatste tijd een beetje moeilijk heeft:)
    X Julie

    ReplyDelete
  75. Wat gaaf dat je dat weg mag geven en je outfit is super! Heb alles gedaan wat moet! Ik zou kunnen op de dag van de opening maar moet wel om half 11 op school zijn haha :)

    ReplyDelete
  76. Ik heb wel een nieuwe voorraad zomer kleding nodig dus dat komt goed uit. Ten tweede willen mijn ouders nooit echt naar de primark aangezien we dan persé naar een andere en verre stad moeten gaan. Gelukkig is Nijmegen en Arnhem binnenkort open dus dat komt mooi uit! Én nu heb ik een reden om naar de primark te gaan, als ik het win dan.. haha! Hopelijk win ik en wens ik iedereen te winnen!

    xxx

    ReplyDelete
  77. Wat een gaaf jasje!
    Ik koop veel van mijn kleding bij Primark, Zaandam is voor mij maar een kwartiertje met de trein. Zou het super vinden om voor 150 euro te mogen shoppen,heb sinds een half jaartje mijn diploma in de kinderopvang maar werk nu een aantal uur per week als postbezorger, dus voor kleding heb ik niet zoveel budget nu.
    groetjes Lisanne

    ReplyDelete
  78. Wat super leuk! Ik doe heel graag mee!

    ReplyDelete
  79. Wat een supergave winactie, De kleren en accessoires bij de Primark zijn altijd super leuk. Voor €150 zou ik een heleboel leuke nieuwe zomerkleren en basic dingen kunnen halen, Zaandam en hoofddorp zijn voor mij het dichtste bij mij in de buurt.

    ReplyDelete
  80. Teveel redenen haha. Ben eigenlijk super benieuwd naar de nieuwe Primark in Nijmegen en een koffie is natuurlijk altijd gezellig!! :-)

    ReplyDelete
  81. En ik kan naar de opening komen..;-)

    ReplyDelete
  82. Oooh dit zou te gek zijn! Ik kan wel een nieuwe outfit gebruiken! Ik kan helaas niet naar de opening komen :( Maar waag toch een poging op het shoppinggeld :D
    heb alle stappen gedaan, aan fb is wel ander email adres gekoppeld, maar de naam is hetzelfde!

    ReplyDelete
  83. Ohhh, hoe vet! Ik had al een uitnodiging gekregen voor de opening, maar helaas moet ik dan naar school en ik moet ook echt ivm een presentatie :( Maar met de nieuwe zomercollectie die komt en een vakantie in de planning voor over een paar weken, moet ik toch nog echt even naar de Primark toe, dus een giftcard zou helemaal leuk zijn om dan bij me te hebben! :)

    Ik heb trouwens alles gedaan! :D

    ReplyDelete
  84. Super leuke winactie! Het zou heel leuk zijn om Primark als eerste pers event ooit te mogen afstrepen en daar een super leuke post over te schrijven op m'n blog (ik blog nog niet zo heel lang)! Het shoptegoed wat daarbij komt kijken is natuurlijk heel erg mooi meegenomen en ik denk dat ik mijn garderobe dan prima zomerproof kan maken met jouw hulp!

    Ik volg je op bloglovin', Instagram en heb je post gedeeld!

    Liefs, Sharon
    www.fffocus.nl

    ReplyDelete
  85. super prijs toch! leuk voor de vakantie naar ibiza lekker shoppen

    ReplyDelete
  86. OH, die Alex ben ik trouwens! Maar ik stond op het verkeerde account vanwege iets op YouTube...

    ReplyDelete
  87. Leuke actie! Zelf slaag ik bijna nooit bij de Primark maar het lijkt me leuk om dit te winnen om een keer met mijn vriendinnen te shoppen die daar wél slagen! Helaas kan ik (en zij) niet mee naar de persopening in verband met school..

    Liefs, Faya P.

    ReplyDelete
  88. Waaaaaahhhh ik ben fan van de PRIMARK! En wat fijn dat deze ook in Nijmegen komt!
    Hopelijk kan ik met deze giftcard een vriendin ook overtuigen dat het zo leuk shoppen is!

    Maria, mariabongers81@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Waaaaaahhhh ik ben fan van de PRIMARK! En wat fijn dat deze ook in Nijmegen komt!
    Hopelijk kan ik met deze giftcard een vriendin ook overtuigen dat het zo leuk shoppen is!

    Maria, mariabongers81@gmail.com

    ReplyDelete
  90. Zo'n toffe give away, wauw ! Ik doe heel graag mee :) Ik kan zeker naar de opening komen ! Ik hou van de Primark omdat er altijd een beetje dat Britse stijltje te vinden is: veel kraagjes, schoenen met dikke zool etc. Daar hou ik wel van ! En het is natuurlijk ontzettend betaalbaar, wel zo fijn voor een (arme) student zoals ik :D haha. Liefs !

    Leneth - lenethwitte@gmail.com

    ReplyDelete
  91. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  92. Wauw! Wat een toffe winactie! Ik ben nog nooit in de primark geweest en het lijkt me super leuk om de eerste keer te gaan in de stad waar ik woon met als kers op de taart een fashion blogger die me kan voorzien van stijladvies en tips. En het lijkt me leuk om jou als persoon achter je blog te ontmoeten en er gewoon een gezellige ochtend van te maken!

    Ik volgde je al via bloglovin en instagram en ik heb de link gedeeld via Facebook.

    Liefs,
    Loes Doesborg

    l.doesborg@hotmail.com

    ReplyDelete
  93. Jaaaaaa coole winactie Chloe! Ik doe mee :-) volgde je al op alle platformen en heb je post gedeeld en geliked op fb :-)

    ReplyDelete
  94. Wauw! Hoe gaaf! Echt jaloers op jouw booming business als blogger. Echt veel verwondering voor :)
    Maar goed, waarom ik wil winnen? Ben ik verhuisd naar Utrecht (meer shopmogelijkheden enzo), komt er een Primark in Nijmegen!! Maar een compleet nieuwe garderobe samen stellen bij Primark! It's like Fashion heaven! Heb al 2 vuilniszakken gedoneerd aan een goed doel en probeer hier en daar nog wat dingetjes te verkopen. Want ja dan heb ik al die ruimte gemaakt, maar niet veel geld om fashion statements ervoor in de plaats te krijgen.. :( En dan heb ik niet eens de tijd om te kunnen shoppen, want ik loop 40u stage en daarnaast nog voor 12u een bijbaan... Ik zou heeeel graag naar de opening willen komen, maar helaas zit ik dus stuck op stage, snik. Ik zou er voor vrij vragen als ik zou winnen!

    ReplyDelete
  95. Ik doe mee wat leuk! Ik volgde je al op bloglovin en instagram. Ik heb ook de post op Facebook gedeeld :)

    Ik zou wel heel graag wat nieuwe kleding willen voor het voorjaar en de zomer. Plus in ben elke maandag vrij, tijd zat dus om te shoppen en daar na inderdaad gezellig een drankje :)

    xo

    ReplyDelete
  96. Wat gaaf dat jij alles zo van dichtbij mag mee maken tijdens de opening!! Wat ben ik blij dat er eindelijk een primark een beetje in mijn buurt komt, en dat ik er niet 2 uur voor hoeft te reizen. Ik volg jou al een hele tijd op instagram, wat een toffe smaak heb je! Ik zou deze prijs superrrrgraag willen willen aangezien de zomer onderweg is en ik niet veel money heb om mijn garderobe te updaten.... Wat een leuk jasje ook op je foto!

    Helaas moet ik naar school tijdens de opnenig.. Maar als ik dit zou winnen zou ik je zeker laten weten wat voor leuks ik heb gescoord (want wow, met 150 euro bij de primark kan je zo veel!!) Ik heb je post geshared op facebook!

    Fingers crosseddd, XXX yvonvanschijndel@hotmail.com

    ReplyDelete
  97. Wat gaaf dat jij alles zo van dichtbij mag mee maken tijdens de opening!! Wat ben ik blij dat er eindelijk een primark een beetje in mijn buurt komt, en dat ik er niet 2 uur voor hoeft te reizen. Ik volg jou al een hele tijd op instagram, wat een toffe smaak heb je! Ik zou deze prijs superrrrgraag willen willen aangezien de zomer onderweg is en ik niet veel money heb om mijn garderobe te updaten.... Wat een leuk jasje ook op je foto!

    Helaas moet ik naar school tijdens de opnenig.. Maar als ik dit zou winnen zou ik je zeker laten weten wat voor leuks ik heb gescoord (want wow, met 150 euro bij de primark kan je zo veel!!) Ik heb je post geshared

    Fingers crosseddd, XXX yvonvanschijndel@hotmail.com

    ReplyDelete
  98. Ah super leuk dit!
    Ik wil deze giftcard winnen om dat leuke jasje te kopen wat je aan hebt!

    bordeauxbravoure@hotmail.com

    XO

    ReplyDelete
  99. Leuke winactie. Ik ben zo bij dat die in Nijmegen komt ik woon er zelf super dichtbij. Ik wil dol graag weer een leuke colletie kleren in me kast hebben. Dit is dus super. Als die open gaat sta ik boor aan inde rij.

    ReplyDelete
  100. Email adres is aanoukfashion@gmail.combas vergeten in de reactie te zetten om me eventueel te mailen als ik win.

    ReplyDelete
  101. Paola HolthausenThursday, 27 March, 2014

    Super leuke winactie!!! I already follow you on bloglovin and instagram. I would love to win because I love Primark's affordable items and I need to renew my closet. I've lost 8 kilos and most of my stuff doesn't fit that nice anymore. (btw I live in NL)
    My instagram and Bloglovin is mokalocks
    My email is pc24@hotmail.com

    ReplyDelete
  102. Waarom ik wil winnen? Nou omdat het heerlijk is om voor €150,- te shoppen, en vooral bij de primark. Aangezien je daar makkelijk met 2 volle tassen naar huis kan voor dat bedrag! Overigens kan ik aanwezig zijn bij die persopening, lijkt me super gaaf om eens te gaan als er nog geen "gewoon" publiek binnen is. Leukleukleuk!
    sanne_paanakker@hotmail.com

    ReplyDelete
  103. Ik zou heel graag willen winnen, om er dit festivalseizoen er helemaal hip bij te lopen en dat gaat zeker lukken met zoveel shoptegoed. Ik neem jou, Chloë als inspiratie, je hebt zoveel stijl! Love it! 😍

    ReplyDelete
  104. Ik zou heel graag willen winnen, om er dit festivalseizoen er helemaal hip bij te lopen en dat gaat zeker lukken met zoveel shoptegoed. Ik neem jou, Chloë als inspiratie, je hebt zoveel stijl! Love it! 😍

    ReplyDelete
  105. Ik zou heel graag willen winnen, om er dit festivalseizoen er helemaal hip bij te lopen en dat gaat zeker lukken met zoveel shoptegoed. Ik neem jou, Chloë als inspiratie, je hebt zoveel stijl! Love it! 😍

    ReplyDelete
  106. Alle stapjes gevolgd. Ik zou graag willen winnen, om me helemaal in de hipste outfit te steken, voor het nieuwe festivalseizoen. Je bent hierin een grote inspiratiebron qua outfits! I love your style Chloë! 💗

    ReplyDelete
  107. Ik ben 28 en 32 kilo afgevallen na 2 kindjes. Nu eindelijk weer maat 36/38. Ik kan dus wel wat advies gebruiken en uit mijn comfort zone getrokken worden. Lijkt mij super leuk om nieuwe dingen te proberen en een dagje gezellig met paar meiden is nooit verkeerd natuurlijk. En tijd... die maken we dan natuurlijk gewoon :D

    ReplyDelete
  108. Quality time met mn lieve zusje en outfits scoren voor het festivalseizoen!!

    ReplyDelete
  109. Gezellig quality-time met mn lieve zusje en meteen mooie outfits scoren voor het festivalseizoen. Helaas moet ik naar school 31 maart, maar dat mag de pret niet drukken.

    ReplyDelete
  110. Jaaaa zou graag weer een jaar willen shoppen en dagje uit willen ! Dit is zou super zijn , na een zware jaar ! love some new clothes and primark <3

    ReplyDelete
  111. Waarom ik graag zou willen winnen, omdat ik helemaal gek ben van de primark en ik heb mij al een jaar zitten verheugen op wanneer de primark in nijmegen zou komen, aangezien ik daar woon. Het zou uniek zijn om voor de opening te winkelen, want wie kan dat nou !

    Gelukkig ben ik vrij op maandag en zou ik heel graag mee willen gaan, because we love primark !!
    En chloë, mocht ik niet winnen, dan wens ik jou vast heel veel plezier bij primark nijmegen !!
    Groetjes Phylicia

    ReplyDelete
  112. Waarom ik zou willen winnen, omdat ik helemaal gek ben van de primark en ik zit mij al een jaar te verheugen op de primark in Nijmegen, aangezien ik daar woont. Want zo een opening is toch wel heel gaaf om mee te maken !!

    Gelukkig ben ik maandag vrij en zou ik heel erg graag mee willen gaan, because we love primark !!
    En Chloë, mocht ik niet winnen, dan wens ik jou vast heel veel plezier met de opening van de primark in Nijmegen !!
    Groetjes Phylicia

    ReplyDelete
  113. Wat een superleuke win actie! Ik ben echt gek van de primark, en daarom zou ik graag willen winnen :).
    Liefs x

    ReplyDelete
  114. Wat een super leuke win actie! Ik ben echt gek op de Primark en heb ik verschillende shoplogs ook al veel leuke dingen gezien, ik kan dus niet wachten om weer te gaan shoppen! Helaas kan ik niet bij de opening zijn, het zou me wel echt heel leuk lijken om dat een keer mee te maken :(
    Maar ik ga in de meivakantie met een vriendin naar Eindhoven, dus het geld wel supergoed gebruiken ;)
    Ik hoop dat ik win! xx

    ReplyDelete
  115. Wat een gave win actie! Ik hou echt van de Primark en heb in shoplogs ook al weer heel veel leuke dingen voorbij zien komen! Helaas kan ik niet bij de opening zijn, het lijkt me echt heel leuk om dat een keer mee te maken :( Maar ik ga in de meivakantie ook met een vriendin naar Eindhoven, ik kan het geld dus alsnog heel goed gebruiken! Ik hoop echt dat ik win xx

    ReplyDelete
  116. Die andere reactie was met een verkeerd account ik het lukte niet om hem te verwijderen, hier wel de goede reactie x

    Wat een super leuke win actie! Ik ben echt gek op de Primark en heb ik verschillende shoplogs ook al veel leuke dingen gezien, ik kan dus niet wachten om weer te gaan shoppen! Helaas kan ik niet bij de opening zijn, het zou me wel echt heel leuk lijken om dat een keer mee te maken :(
    Maar ik ga in de meivakantie met een vriendin naar Eindhoven, dus het geld wel supergoed gebruiken ;)
    Ik hoop dat ik win! xx

    ReplyDelete
  117. Ik zou graag willen winnen omdat ik over 2 weken op vakantie ga en het me ontzettend leuk lijkt om mijn koffer te vullen met allemaal nieuwe kleren !
    Ik wens je heel veel succes met het uitzoeken van de winnaar!

    Hier mijn e mail mocht ik winnen: Chaima1@live.nl

    ReplyDelete

I really appreciate every new comment or follower and always visit your blog back. Thanks!

PS. for questions please send an email to info@ChloeSterk.nl ♥ ♥ ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...